Isolering af skunk 

Vidste du, at isolering af skunkrum kan spare dig for mange penge hvert eneste år?

En skunk er i mange huse blot spildplads eller brugt til opbevaring. Der kan dog være rigtig god grund til at efterisolere et skunkrum. Isolering af et skunkrum giver bedre indeklima, og du sparer mange penge på varmeregningen. Isolering af skunk koster ikke mange penge, men det er en rigtig god investering.

Efterisolering af skunk

Mange boligejere der får efterisoleret deres hus glemmer ofte de skjulte skunkrum, og derved opnår de ikke det fulde potentiale ved efterisolering.

Der er flere ting du skal være opmærksom på, når du skal isolere et skunkrum. Forskellige tagkonstruktioner kræver forskellige isolering. Derudover skal man sørge for, at skunken er godt ventileret. Både den vandrette skunk og den lodrette skunk bør efterisoleres. 

Stærkt netværk af isolatører

Hos os er vi eksperter i isolering af skunke. Vi er et netværk af autoriserede isolatører over hele Danmark med over 20 års erfaring. 

Vi bruger Thermofloc papirisolering som har dokumenterede tekniske egenskaber og miljøvenlige indholdsstoffer. Thermofloc er certificeret NaturePlus som er et bevis på, at denne isolering er et grønt produkt til gavn for dig, din familie og vores miljø.

Overvejer at du få isoleret skunk rum i din bolig? Få et gratis og uforpligtende tilbud på isolering af et skunkrum i dag.

 

Få et uforpligtende tilbud  Gratis isoleringstjek

Eksperter i isolering af skunk

Vi har igennem vores mere end 20 års erfaring i både rådgivning og indblæsning i skunke og tagkonstruktioner, specialiseret os i netop denne type isoleringer. Du kan derfor trygt kontakte os for et fornuftigt tilbud på et gratis isoleringstjek af din tagkonstruktion.
Brug formularen eller ring på 24 45 02 69 og få en kompetent og kvalitetsbaseret rådgivning og et efterfølgende professionelt isoleringsarbejde.

Vidste du?

Når du skal efterisolere skunken på dit hus, er det vigtigt, at du først tjekker den ordentligt for eventuel gammel isolering. Desuden bør du undersøge, om der er isolering i bjælkelaget, dvs. i etageadskillelsen mellem skunkrummet og den underliggende etage.

Forskellige tagkonstruktioner kræver forskellig isoleringsløsninger. Både den vandrette skunk og den lodrette skunk skal efterisoleres.

Gratis isoleringstjek

Et isoleringstjek er naturligvis GRATIS og koster ingenting. En af vores Aut. isolatører kontakter jer for tidspunkt for besigtigelse af skunken. På dagen vil den Aut. isolatør gennemgå jeres tagkonstruktion og skunke for isoleringsmuligheder og dermed også energiforbedringer. Sammen vil I gennemgå løsningsmuligheder og afslutningsvis vil du modtage et tilbud på isoleringen af din skunke. I tilbuddet vil der udspecificeret stå, hvad du kan trække fra i Håndværkerfradraget og hvor stort et kontant energitilskud, du kan forvente at modtage for din energiforbedring / nedbringelse af CO2.  

Få et gratisk isoleringstjek