Isolering af skråvæg

Isolering af skråvægge i din bolig kan ses på varmeregningen. Læs hvordan i denne her. 

Isolering af skråvægge et ofte et projekt for professionelle isolatører. Det kræver både masser af knowhow og ekspertise at efterisolere skråvægge - både indefra og udefra. 

Isolering af skråvægge hjælper ikke kun mod at holde din bolig opvarmet om vinteren. Det hjælper også med at holde varmen ude om sommeren. 

Næsten halvdelen af varmeoverførslen sker gennem dit tag. Hvis du vil energioptimere dit hus med efterisolering, så anbefaler vi, at du får isoleret skråvæggene også. Det er en investering, som du vil tjene hjem efter få år.

Din bolig vil få en bedre energimærkning, hvilket øger boligens værdi. Du vil desuden kunne spare mange penge på din varmeregning, hvis du får isoleret de skrå vægge i din bolig. 

Hos os er vi eksperter i efterisoleringer af skråvægge. Vi har mange års erfaring i rådgivning og indblæsning af efterisoleringer i skråvægge.

Vi har gennem årene specialiseret os i netop denne type isoleringer. Lad os hjælpe dig med et gratis og uforpligtende isoleringstjek af dine skråvægge.  

 

Få et uforpligtende tilbud  Gratis isoleringstjek

Din sikkerhed

Vores isolatører er eksperter i efterisoleringer af skråvægge. De er uddannet til at sikre, at den helt rigtige mængde materiale blandes med den korrekte mængde luft. Det er din sikkerhed for at materialet ikke sætter sig efterfølgende og dermed skaber det mere værdi for din energiforbedring af boligen.
Derfor er en efterisolering af skråvægge heller ikke et gør-det-selv projekt, det kræver uddannelse og knowhow at isolere i blinde og i lukkede konstruktioner. Især ved skråvægge er det mængden af komprimeret materiale, der giver den korrekte isoleringsværdi.
Læs mere under vores garanti, hvorfor du skal vælge os.

Kvalitet og garanti

Vores motto er; Når kvalitet er afgørende! -og det vil vi gerne hænges op på.
Autorisationen af vores isolatører bygger på uddannelse baseret på mere end 20 års erfaring i indblæsing af papirisolering. Desuden er alle isolatører underlagt at indberette Isoleringsattester på alle isoleringsopgaver. Isoleringsattesten udleveres til kunden sammen med kopi af forsikringspolice, lavet i samarbejde med Danmarks største forsikringsselskab, der dækker op til 20.000.000 kr

Vi er faktisk de eneste i branchen som giver denne garanti.

Krav til efterisolering af skråvægge

Når skråvægge efterisoleres skal man huske følgende:
Vær opmærksom på hvilket undertag der er på din tagkonstruktion, man må gerne isolere helt ud i mod diffussionsåbent undertag. Din Aut. Thermofloc isolatør rådgiver dig gerne om dine isoleringsmuligheder.

En billig løsning I stedet for nyt tag

Er du boligejer med skiffertag eller eternittag, der stadig har 5-10 års levetid? Fryser du eller dine børn på grund af trækgener? Så er vores Thermobags din billige isoleringløsning -i stedet for et helt nyt tag til 200.000 kr.

Vores Thermobags er din isoleringsløsning til kolde skråvægge og skunke. Proceduren er nem og ligetil; Thermobags der består af en dampbremse- og et undertagsbane monteres fra hanebånd og ned af skråvægge. Disse blæses op med Thermofloc papirisolering og giver dig nye efterisolerede skråvægge UDEN at det koster dig et nyt tag til 200.000kr.

Med denne løsning sparer du nemt mere end 180.000 kr. på at holde varmen. 

Læs mere om Thermobags

Skunken skal også isoleres

Typisk er skunken også et kulde problem. Det føles som om vinden går fra øst mod vest og efterlader rummene kolde og ubeboelige. Det har vi løsningen på. Hvis dine skunke er opbygget med undertag og forskalling kan hele skunken fyldes op med papirisolering. Tilmed isoleres der typisk også i randzonen ved etageadskillelsen for at undgå fremtidige trækgener overhovedet.

Læs mere om isolering af skunken

Hvor meget sparer du?

En efterisolering af skråvægge og evt. skunk giver først og fremmest en markant bo-komfort. Slut med træk og kulde på de øverste etager, typisk der hvor man sover. Den værdi du får for pengene er derfor stor, ikke kun økonomisk ved en besparelse på varmeudgiften, men især på grund af et klart bedre indeklima og temperaturforøgelse.

Isoleringstjek

Et isoleringstjek er naturligvis GRATIS og koster ingenting. En af vores Aut. isolatører kontakter jer for tidspunkt for besigtigelse af skråvæggene. På dagen vil den Aut. isolatør gennemgå jeres tagkonstruktion for isoleringsmuligheder og energiforbedringer. Sammen vil I gennemgå løsningsmuligheder og afslutningsvis vil du modtage et tilbud på isoleringen af skråvæggene. 

Få et gratis isoleringstjek

Når du vælger en Aut. Thermofloc isolatør til at udføre din efterisolering af skråvægge, vil vi ikke være de billigste, for vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Men... Hos os får du den højeste værdi på sigt.
Her kan du udregne din rentabilitet af din efterisolering af skråvægge og skunke:

Udregn rentabilitet